×

Adviesbureau voor bedrijfsidentiteit

Bedrijfscultuur

Dit is hoe de hazen lopen, het: “zo doen wij het hier” Het: “Zo gaat het hier altijd”

Die cultuur is één om lief te hebben of om aan te pakken. Veel bedrijven geloven met marketingcampagne’s hun waardevolle product of dienst te verkopen. Dit klopt deels ook, maar wil je écht impact maken met minder marketingbudget? Kijk dan naar je bedrijfscultuur!

Wanneer jij een cultuur van eigenaarsschap en vreugde kan ontwikkelen, Dan heb je er een leger verkopers bij!

Adviesgesprek

Zekerheid in het grote plaatje

Lange termijn strategie

Cultuurverandering gaat niet overnight, het lastige is dat er niet een tijd aan te hangen valt. Het positieve is wel dat het altijd winstgevend is. Het in kaart brengen en tweaken van de bedrijfscultuur door middel van onze methodiek is de moeite waard! Wij ontdekken hoe de hazen lopen, maar vooral nog: Wat de hazen nodig hebben om ervan overtuigd te zijn dat anders lopen beter is.

Adviesgesprek

Winnen doe je samen

We doen dit niet alleen

Omdat het grijpbaar maken van cultuur best een uitdaging is hebben wij partners die ons hierbij ondersteunen. Onze partners hebben ervaring in de detailhandel, maar ook in de boardroom van grote internationale bedrijven. Genoeg ervaring om ook met jullie bedrijfscultuur slagen te maken!

Adviesgesprek

Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt? We helpen je graag met je vragen! Kom langs op ons kantoor, bel of stuur een mailtje. Spreken we je snel?
06 – 21 699 782

"*" geeft vereiste velden aan

Adviesgesprek