×
AVBI Communicatie

Adviesbureau voor Bedrijfsidentiteit

Communicatie

Van hoe je de telefoon opneemt, het mailtje dat je typt, de huisstijl die je voert. Álles is communicatie. Ben jij je ervan bewust dat de manier waarop jouw onderneming communiceert ervoor zorgt welk type mens je aantrekt? Of het nou personeel of klanten zijn. Wij helpen organisaties zó te communiceren dat alles klopt, zodat zij de mensen binnen krijgen die bij hen passen.

Adviesgesprek

Denk om je woorden!

Het is van alle dagen

Hoor je het één van je ouders nog zeggen? Denk om je woorden!
Zo groot is communicatie en de taal die je gebruikt. Van stemcoaching voor het goed gebruiken van je stem tot training in het gebruiken van de juiste taal. Allemaal adviezen die uit onze koker kunnen komen. Wij kijken samen met jou naar wat er nodig is om jouw doelgroep goed te bereiken. Waarom veel woorden gebruiken, als het ook met minder kan?

Adviesgesprek

Je doet niks verkeerd

Het kan altijd beter

Het mooie aan ons vak is dat er altijd verbetering mogelijk is. Een voorbeeld: Onderneming loopt goed, weinig verloop, goeie sfeer. Dat klinkt super. Maar om één of andere reden willen er maar geen mensen aanhaken. Ze komen wel solliciteren. Maar haken niet aan. Waarom is dat nou? Voor elke onderneming verschilt dit, maar een grote kans dat de communicatie extern niet congruent is met wat ze zien als ze binnenkomen. Pak dit aan, en je hebt in no-time mensen die ook willen blijven plakken!

Adviesgesprek

Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt? We helpen je graag met je vragen! Kom langs op ons kantoor, bel of stuur een mailtje. Spreken we je snel?
06 – 21 699 782

"*" geeft vereiste velden aan

Adviesgesprek