×

Het belang van een doordachte website

Waarom investering aan de voorkant essentieel Is

Je website laten bouwen is een serieuze investering, maar heb je ooit achteraf gedacht: “Heb ik hier echt 5000 euro voor betaald?” Het teleurstellende gevoel dat je website niet aan je verwachtingen voldoet, is herkenbaar voor veel ondernemers. In deze blog ga ik je vertellen waarom het cruciaal is om aan de voorkant goed na te denken wanneer je investeert in een website zodat jij eruit haalt wat erin zit!

Een doordachte website is de sleutel tot online succes. Het is meer dan alleen een online visitekaartje; het moet je helpen om het juiste personeel aan te trekken, nieuwe klanten te werven en je doelgroep effectief te bereiken. Bij Adviesbureau voor Bedrijfsidentiteit begrijpen we dit als geen ander. We begrijpen dat een website niet alleen over design en technologie gaat, maar ook over communicatie en identiteit. Welk gevoel moet je website oproepen? Welke tone of voice past bij jouw doelgroep? Dit zijn vragen die vaak over het hoofd worden gezien, Wij nemen ze serieus en integreren ze in elk project dat we aangaan.

Vrijblijvend adviesgesprek

het doel van je website

Het doel van je website

Ontdek hoe je website kan helpen bij personeels werving, klantenwerving en doelgroepbereik

Een website is een krachtig instrument dat je bedrijf kan laten groeien, maar alleen als het goed is afgestemd op je identiteit en doelen. Het moet dienen als een middel om het juiste personeel aan te trekken, nieuwe klanten te werven en je doelgroep te bereiken. Dit begint met de juiste strategie aan de voorkant. Bij Adviesbureau voor Bedrijfsidentiteit begrijpen we dit principe tot in de kern. We stellen de cruciale vragen: waarom doe je wat je doet, waarom heb je een website nodig en wie moet het dienen? Ook de minder voor de hand liggende vragen die tijdens ons identiteits consult naar boven komen spelen een cruciale rol van het onthullen van jouw bedrijfsidentiteit!
Onze doordachte aanpak aan de voorkant zorgt ervoor dat je website niet alleen mooi is, maar ook echt vertaalt wie jij bent en effectief ondersteunt in het bereiken van je zakelijke doelen.

Gratis bedrijfsidentiteitscheck

je website als spiegel

Communicatie en identiteit

De kracht van identiteit: je website als spiegel van je merk

Een effectieve website is meer dan alleen een mooi ontwerp. Het gaat om communicatie en identiteit. Je website moet het juiste gevoel oproepen bij je doelgroep en de juiste tone of voice gebruiken om je boodschap over te brengen. Helaas worden deze essentiële aspecten vaak over het hoofd gezien wanneer je een iemand de opdracht geeft om een website te maken. Dit schrijf ik niet om mensen af te vallen, we hebben allemaal iets waar we bijzonder goed in zijn. Bij Adviesbureau voor Bedrijfsidentiteit zijn we bijzonder goed in het snel, effectief en concreet maken van jouw bedrijfsidentiteit. We begrijpen dat je website je identiteit moet weerspiegelen en consistent moet zijn met je merk.

quickscan bedrijsidentiteit

erkenning

Je bestaande website optimaliseren: kosten besparen en succes vergroten

Ontdek hoe slim contentgebruik je website nog effectiever kan maken

Misschien heb je al een website laten bouwen, maar twijfel je aan de effectiviteit ervan. Geen zorgen, dit is geen ramp. In veel gevallen kunnen we met bestaande content werken om je website te optimaliseren. We begrijpen dat je niet opnieuw duizenden euro’s wilt uitgeven aan een compleet nieuwe website. Door slim met de bestaande content te spelen, kunnen we ervoor zorgen dat je website nog steeds effectief wordt, de juiste doelgroep aanspreekt en je boodschap op de gewenste manier overbrengt. Onze expertise ligt in het verbeteren van wat je al hebt, (onthullen wie je bent) zonder grote investeringen.

Gratis bedrijfsidentiteitscheck

Websiteproblemen ontmaskerd:

herken jij deze veelvoorkomende issues?

Laten we eens kijken naar een paar problemen die we tegenkomen bij websites en hoe we ze kunnen oplossen.

  • Wanneer je een tekstschrijver hebt ingehuurd om jouw teksten te schrijven, maar deze lijken generiek en vertalen niet jouw verhaal als ondernemer, dan is het tijd om aan de bel te trekken. De content van je website moet jouw unieke identiteit weerspiegelen.
  • Wanneer de content, inclusief foto’s, video’s en teksten, niet bij jou als ondernemer passen, kan het gevoel ontstaan dat je veel meer te bieden hebt dan wat er op je website wordt weergegeven. Dit is zonde, maar we kunnen dit oplossen zonder grote ingrepen.
  • En de uitsmijter, die ik maar al te vaak zie: De vormgeving en de user experience voldoen niet aan je verwachtingen. Of misschien wel aan het ‘bare-minimum’ Dat betekent vrij letterlijk: De look&feel is niet wat ik ervan verwacht + het werkt niet helemaal… Je wilt dat je website soepel werkt en dat je huisstijl consistent wordt toegepast. We begrijpen dat dit cruciaal is voor het succes van je website, en we kunnen concreeet adviseren waar aanpassingen nodig zijn

 

quickscan bedrijsidentiteit

Laten we kennis maken

ontdek hoe we jouw communicatie en identiteit gebruik voor online succes

Ik ben Gertjan van Ginkel, en bij Adviesbureau voor Bedrijfsidentiteit zorg ik ervoor dat alle aspecten van communicatie en identiteit naadloos samenkomen, passend bij jouw onderneming en wie jij als ondernemer bent. Als je niet tevreden bent met je website of online uitingen, twijfel dan niet om advies te vragen. Ik sta klaar om ervoor te zorgen dat jouw website en online uitingen weer perfect aansluiten bij je bedrijf en doelen, desnoods maak ik mijzelf hier persoonlijk hard voor!

Vrijblijvend adviesgesprek

Adviesgesprek