×
Wij maken alles kloppend

De Kracht van Bedrijfsidentiteit:

Kies om te winnen

Mooi dat je geïnteresseerd bent in het DGA consult van adviesbureau voor bedrijfsidentiteit.
Dit betekent dat jij er klaar voor bent om stappen te maken op het gebied Identiteit, communicatie, presentatie en cultuur. Op deze pagina vind je nog allerlei informatie, maar je kan je ook gewoon direct aanmelden zodat we zo snel mogelijk de succesroute voor jouw onderneming in beeld hebben.


Bel mij!

Neem contact met mij op, ik ben geïnteresseerd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)

DGA consult bedrijfsidentiteit

De Kracht van Bedrijfsidentiteit:

Het DGA consult

Het DGA consult geeft jouw de handvatten om nog meer successen te boeken op de gebieden van identiteit, communicatie, presentatie en cultuur. Je ontvangt toegang tot onze online werk-omgeving waarin je een moderne persoonlijkheidstest kan doen en je de vragenlijst ICPC voor het consult invult.
Dankzij deze vragenlijst gaan wij uiterst effectief onze meeting in.

Uit het consult haal jij de volgende zaken:

  • Persoonlijkheidsprofiel met karakteristieke kansen
  • Inzicht in Kansen in de markt
  • Inzicht in Koopmotieven & klantpijnen
  • Inzicht in de beste route voor het neerzetten van een succesvolle bedrijfsidentiteit
  • Concrete take-outs om direct mee aan de bak te kunnen.

Dit alles geef ik je in een presentatie na onze sessie. Ook ontvang je alles op papier zodat je altijd de tijd kan nemen om te werken aan jullie succes.

Vrijblijvend adviesgesprek

 

Bedrijfsidentiteit ICPC

De kracht van bedrijfsidentiteit.

ICPC als succesformule

In de zakenwereld draait alles om het behalen van succes. Als ondernemers en organisaties willen we allemaal groeien, floreren en onze doelen bereiken. Maar hoe doen we dat? Door de jaren heen hebben we talloze strategieën gezien, maar er is één model dat mijn aandacht heeft getrokken en waar ik in geloof: Het ICPC Model.

Vrijblijvend adviesgesprek

adviesgesprek avbi

Wat is het ICPC Model?

Jouw sleutel tot succes

Het ICPC Model is een innovatieve benadering van bedrijfsidentiteit die gebaseerd is op een schat aan ervaring en expertise, opgebouwd over de afgelopen 14 jaar. Het staat voor Identiteit, Communicatie, Presentatie en Cultuur. Deze vier pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen de kern van het succes van een onderneming.

Vrijblijvend adviesgesprek

Identiteit is de Basis

Een goed begin..

Bij het ICPC Model begint alles bij Identiteit. Het is als een kompas dat de richting van je bedrijf bepaalt. Is iedereen binnen de organisatie op één lijn voor de 2e helft van 2023? Als de neuzen dezelfde kant op staan, zal het bereiken van doelen een stuk eenvoudiger zijn. De bedrijfsidentiteit is als het ware het DNA van je organisatie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Communicatie is Key

Een sterke bedrijfsidentiteit heeft weinig waarde als je deze niet op de juiste manier communiceert. Communicatie is essentieel om je boodschap over te brengen naar je klanten, medewerkers en stakeholders. Het creëren van een consistente en boeiende communicatiestrategie zorgt ervoor dat je merk opvalt en een positieve reputatie opbouwt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Laat een Onvergetelijke Indruk Achter

Presentatie

De manier waarop je jezelf presenteert, zowel online als offline, is van cruciaal belang. Een professionele uitstraling wekt vertrouwen bij potentiële klanten en partners. Met de juiste presentatie straal je uit waar je bedrijf voor staat en wat je te bieden hebt. Een onvergetelijke indruk kan het verschil maken tussen succes en anonimiteit.

Vrijblijvend adviesgesprek

De Drijvende Kracht

Cultuur

Bedrijfscultuur is de lijm die een organisatie bij elkaar houdt. Het beïnvloedt hoe medewerkers met elkaar omgaan en hoe ze hun werk benaderen. Een gezonde cultuur bevordert werkgeluk en motiveert werknemers om hun best te doen. Het is essentieel om te begrijpen hoe de bedrijfscultuur de prestaties, winst en het succes van een organisatie kan beïnvloeden.

Vrijblijvend adviesgesprek

In de praktijk

ICPC

Het mooie van het ICPC Model is dat het deze vier pijlers in één geïntegreerd model plaatst. Als een een infinity teken bewegen ze samen en vormen ze een krachtige kettingreactie. Als je aan een van de assen draait, zal de hele keten bewegen. Dit betekent dat wanneer je werkt aan het versterken van je bedrijfsidentiteit, je automatisch positieve effecten zult zien op het gebied van leads, reputatie, werkgeluk en winst.

Vrijblijvend adviesgesprek

Haal het Maximale Uit je Onderneming

Willen winnen

Ben je een ondernemer of bestuurder die vastberaden is om je bedrijf of organisatie naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Quickscan Bedrijfsidentiteit met behulp van het ICPC Model iets voor jou. Deze live of online sessie biedt directe inzichten en praktische quick-wins waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Samen winnen

Samen halen we eruit wat erin zit

Met het ICPC Model als gids kun je de volledige potentie van je bedrijf benutten. Door te werken aan je identiteit, communicatie, presentatie en cultuur leg je een solide basis voor succes. Samen halen we eruit wat erin zit!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem contact op

Als je geïnteresseerd bent in de Quickscan Bedrijfsidentiteit of meer wilt weten over het ICPC Model, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen en je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.
06 – 21 699 782

"*" geeft vereiste velden aan

Adviesgesprek