×

onze menukaart

Uit deze smaken kan je kiezen

Wil jij weten hoe je het beste geholpen bent? Dan zit je hier goed, we leggen uit welk programma voor wie is. van de zwevende kiezer tot de ondernemer die klaar is voor groter succes. Kies vandaag nog om te winnen!
Vrijblijvend adviesgesprek

De ICPC test

De ICPC test

helemaal gratis!

Heb jij nog geen idee wat je met bedrijfsidentiteit moet? of wat het uberhaupt inhoud? dan is deze voor jou. Dat een sterke bedrijfsidentiteit essentieel is voor een gezonde, succesvolle onderneming die klaar is voor de toekomst is zeker. Doe hier de test, ontvang jouw score met direct inzicht in winst voor jouw online aanwezigheid!

quickscan bedrijfsidentiteit

de quickscan

Als je het eigenlijk wel weet

Weet jij dat je iets moet met je bedrijfsidentiteit? schuurt het aan de peilers van identiteit, communicatie, presentatie of cultuur en weet je nog niet zeker of wij de juiste partij zijn? Doe dan de quickscan. in no-time vind je uit waar de quick-wins zitten, ervaar je ons in levende lijve en ontvang je inzicht in onze methodiek. Ontdek welk succes ICPC jouw onderneming of organisatie op kan leveren. Eindelijk een bureau die je geen gebakken lucht voorhoudt, gewoon kort, concreet en waardevol

Boek de quickscan

DGA consult bedrijfsidentiteit

Voor de DGA

het DGA consult

Voor de ondernemer die van aanpakken houdt, niet lullen maar poetsen past bij jou. voor 950,- gaan wij van lullen naar poetsen in 3 concrete stappen. Aan het einde van dit consult heb jij de basis van je identiteit, missie en visie scherp, weet je de kansen in de markt + weet je hoe je hier verder mee aan de slag moet!

Boek het DGA consult  Meer over het DGA consult

MT consult bedrijfsidentiteit

Voor MT’s

het MT consult

Voor de MT’s die zoekende zijn. Je wilt je team meer aangehaakt krijgen, je personeel binden. vanaf dit jubileum weer écht je missie uitdragen. Hoe doen we dit, hoe krijgen we iedereen mee en zijn we geloofwaardig op alle gebieden van identiteit, communicatie, presentatie en cultuur is dit consult. Voor slechts 2449,- worden jullie geïnspireerd weer gas te geven, zijn er nieuwe inzichten en concrete handvatten in welke stappen jullie gaan zetten. hierna krijgen jullie ook nog een hands-ons presentatie met de kansen voor de in en externe identiteit, communicatie, presentatie en cultuur. De stip op de horizon wordt gegarandeerd tastbaar! (lunch + locatie inbegrepen)

Boek het MT consult  Meer over het MT consult

Neem contact op

Hebben we je interesse gewekt? We helpen je graag met je vragen! Kom langs op ons kantoor, bel of stuur een mailtje. Spreken we je snel?
06 – 21 699 782

"*" geeft vereiste velden aan

Adviesgesprek