×

Wat wilt u weten?

Veelgestelde vragen

Wat is bedrijfsidentiteit?
Bedrijfsidentiteit is de combinatie van persoonlijkheid, cultuur en communicatie. Door deze 3 te onderzoeken en in beeld te hebben maak je een ijzersterke bedrijfsidentiteit. En dus ijzersterke strategie en handvaten voor years to come.
Doen jullie ook marketing?
Marketing is een uiting van identiteit, net zoals dat schrijftrainingen, stemcoaching, videografie of bedrijfskleding dit is. Als het over marketing gaat zijn we al in fase 2 van de samenwerking beland waarin wij als projectmanagers de uitvoering van bedrijfsidentiteit overzien. Dit betekent dat we marketing laten bedrijven op de manier die gaat werken en door de mensen of evt externen die het resultaat kunnen boeken wat jullie zoeken.
Wat doen jullie eigenlijk?
Wij zijn adviseurs op het gebied van bedrijfsidentiteit en projectmanagers voor het vervolgtraject. Concreet betekent dit het volgende:

• Wij ontdekken samen met jou wat jullie bedrijfsidentiteit is en hoe je dit kan inzetten om een sterk en congruent merk / bedrijf neer te zetten
• Wij begeleiden het uitrollen van de marketing&communicatie om er zo voor te zorgen dat je juiste mensen op de juiste plek de juiste dingen doen
• Wij zoeken naar de juiste mensen om er zorg voor te dragen dat de communicatiestrategie en marketingplannen ook zo uitgevoerd worden dat dat ook blijvende meerwaarde heeft voor de onderneming.

Maken jullie communicatie strategie plannen?
Plannen voor communicatiestrategie zijn onderdeel van ons vak, eenmaal zeker wie wat en waarom we tegenover ons hebben gaan we samen een plan maken om ervoor te zorgen dat je wereld beroemd wordt op de plek waar dat nodig is. En een goed plan is al de helft van de executie!
Waar vind ik de algemene voorwaarden?
Waar vind ik het privacy statement?

Andere vraag?

Staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons weten.

Neem contact op

Adviesgesprek